posbankloop

De Ehrmann Posbankloop

De Posbankloop is vernoemd naar de Posbank. Een bankje op de top van een prachtige beklimming, dat haar naam heeft te danken aan oud-ANWB-voorzitter G.A. Pos (1866-1933). Pos stond bekend als een groot liefhebber en promotor van het voor Nederland unieke natuurgebied. De 90 meter hoge Posbank biedt prachtige vergezichten.

POSBANKLOOP: AL RUIM 25 JAAR ADEMBENEMEND MOOI

Op 24 september 2023 wordt in Velp voor de 27e keer de Posbankloop gehouden. Pittige hardloopwedstrijden van 6 of 15 kilometer over adembenemend mooie parcoursen. Parcoursen die voor een groot deel voeren over verharde wegen door de bossen en over de heidevelden van Nationaal Park Veluwezoom van Natuurmonumenten.

LOKAAL GOED DOEL

Als organisatie van de Ehrmann Posbankloop verbinden we ons sportieve evenement aan twee goede doelen: Natuurmonumenten als landelijk goed doel en het Rijnstate Vriendenfonds als lokaal goed doel. We willen het Rijnstate Vriendenfonds helpen met de eindsprint voor het realiseren van een fijn buitenspeelterras voor de zieke kinderen die opgenomen zijn in het Kindercentrum van Rijnstate. Dit speelterras kan alleen gerealiseerd worden met behulp van donaties en giften. Met het buitenspeelterras willen we de kinderen op de Kinderafdeling een fijne en veilige buitenplek bieden, waar ze, als de gezondheid het toestaat, even kunnen ontsnappen uit de ziekenhuissfeer en onbekommerd met ouders, broertjes of zusjes kunnen bewegen en plezier maken. Bewegen in de buitenlucht, en dat geldt zeker voor jonge kinderen, is een krachtbron op weg naar herstel. Jij kunt het speelterras voor het Kindercentrum steunen door een bijdrage te doen via de Ehrmann Posbankloop donatiepagina voor het buitenspeelterras.

Afstanden Posbankloop

Je kunt meedoen aan twee afstanden;

  • 6 kilometer
  • 15 kilometer
  • Kidsrun (450 / 900 / 1500 meter)

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten voor deze trail

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Datum

zondag 24 september 2023
Verlopen!

Tijd

Gehele dag

Locatie

Velp / Gelderland / Nederland
Velp / Gelderland / Nederland

Organisator

Running Promotion Gelderland
Telefoon
0651678300
Email
info@deposbankloop.nl
Inschrijven
trailrunshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?