ropatrail harderwijk

RopaTrail Harderwijk

Niets is zo magisch als in alle vroegte het eerste licht in de lucht te zien verschijnen en de natuur langzaam te horen en te zien ontwaken. Doe daarom mee aan onze Dauwtraptrail in Harderwijk op Hemelvaartsdag!

RopaTrail Harderwijk

Deze trail is de tweede in een serie van 6 trails die wij komend RopaTrail seizoen organiseren. De opbrengst van deze trail gaat volledig naar Roparun voor de zorg voor mensen met kanker.

Deze trail laat je het mooie stukje natuur van de Harderwijker bossen zien, met zandverstuivingen, afwisselende bossen en glooiende paadjes.

We hanteren voor al onze trails het principe van social trail met begeleiding in 2 tempogroepen. In de praktijk wordt onderweg nog wel eens verder opgesplitst zodat je altijd wel in een voor jou passend tempo kan meekomen.

Aan het einde van de trail zal er een heerlijk trailbanket voor je klaarstaan, zodat je moe en voldaan weer huiswaarts kunt keren. Voor de 23km is er ook tussentijds een bevoorrading om weer fris en fruitig de trail te kunnen vervolgen.

Startlocatie: Watertorenweg Harderwijk

Aanvangstijd: 10:30u

Afstanden en inschrijfgeld:

6 km:     € 10

12 km:   € 15

23 km:   € 20

PS: doe je aan minimaal 4 van de 6 RopaTrails mee, dan kun je een uniek RopaTrail t-shirt verdienen 😉

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven