DAK Drunense Duinen Trail 2021

We mogen jullie een nieuwe samenwerking presenteren; Cairn Trails & Adventures zal in nauwe samenwerking met atletiekvereniging DAK uit Drunen de bekende Drunense Duinen Trail gaan organiseren. Natuurlijk zijn wij hartstikke trots met het vertrouwen van DAK om met deze bekende Trailrun ons programma aan evenementen uit te kunnen breiden, een stap naar het Zuiden, het Brabantse land.

Het parcours van de diverse afstanden tijdens Drunense Duinen Trail loopt door één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Een levende Nederlandse ‘woestijn’  waar stuifduinen, door de invloed van wind, continu een verplaatsend karakter tonen. Daarnaast vind je er ook een bijzondere afwisseling van bos en heide.

Het gebied wordt bewoond door dieren en planten die zich volledig hebben aangepast aan de droge omgeving. Je vindt er bijvoorbeeld zandloopkevers, een rijke populatie dassen bevolken dit gebied en diverse amfibieën en reptielen zoals de zwarte hagedis. Het lopen door dit natuurschoon is dan ook al een belevenis op zich.

De Trails bestaan allemaal uit één unieke ronde. De routes lopen over de verschillende ondergronden van dit speciale gebied. En welke afstand je ook kiest, je zult verrast zijn door alles wat je onderweg ziet. Kortom, weer een spectaculair landschap voor een fantastische Trailrun.


 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Plaats

Drunen / Noord-Brabant / Nederland
Drunen / Noord-Brabant / Nederland

Datum

zondag 17 oktober 2021

Organisator

Cairn Trails & Adventures
Website
https://cairnadventures.nl/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top