castenrayse vennen trail

Castenrayse Vennen Trail [Afgelast]

Meer info: https://www.trailrunnen.nl/2023/08/23/tijd-voor-herstel/

In het mooie Noord-Limburg organiseren wij de Castenrayse Vennen Trail, prachtige stuifduinen met heide afgewisseld met stoere bossen. Filou, onze partner en natuurlijk bekend als het ondeugende Belgische strekenbier staat altijd voor je klaar bij de finish. En laten we nu als ‘ode aan Filou’ een echte “Toe aan een Filou Trail” hebben gemaakt!

Castenrayse Vennen Trail

Er zijn vele mooie plekjes in Noord-Limburg en de Castenrayse Vennen staat zeker op de lijst met de mooiste! Vanuit het gezellige Graaf Ter Horst in de Kasteelse bossen ga je van start. Vervolgens steek je door via landgoed de Gortmeule en beland je in de Castenrayse Vennen, een nat gebied waar de herinrichting van de Maasgaard ervoor zorgt dat periodes van droogte en nattigheid vloeiend in elkaar kunnen overgaan. Veel watertjes, stapstenen, wateroversteekjes en prachtige vennen wisselen elkaar af. Het veengebied is adembenemend mooi vanwege de haast moerasachtige sfeer die er heerst.

Je kunt meedoen aan de 10 kilometer en 20 kilometer.

Let op! Inschrijven voor deze trail gaat bij de organisatie zelf via de knop aan de rechterkant.

Niet vergeten voor deze trail

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Het evenement is afgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?