bosbokken trail

Datum

zondag 26 februari 2023

Tijd

Gehele dag

Bosbokken Trail 2023

De Bosbokken trail is een leuke, afwisselende trail door duin-, strand- en bosgebied van Westenschouwen.
De afstanden die gelopen kunnen worden zijn 15 – 30 en 47 kilometer. De 15 kilometer is mogelijk als canitrail (dus met hond).
26 februari 2023 wortd deze trail voor de 4e keer georganiseerd.  

Bosbokken Trail

De Bosbokken Trailrunners is een loopgroep van AV Delta Sport. Iedere zaterdag trainen we door het mooie bos-, duin- en strand gebied van Westenschouwen. Om de liefde voor het trailrunnen in dit gebied met een ieder te delen, is het idee ontstaan om zelf een trail te gaan organiseren. Zo ontstond de eerste editie van de Bosbokkentrail in 2020. Dit was een groot succes.

Tijdens de wedstrijddag is het niet noodzakelijk om op gpx te lopen. Alle routes zijn volledig uitgepijld. 
ULTRA =
Als je op het strand aankomt zijn de pijlen slechts hulpmiddelen. Neem dan de gpx als richtlijn. Na ongeveer 7 kilometer loop je het strand op. Dan loop je de extra lus. Bij kilometer 28 kom je weer op de route van de 30km en kunnen de pijlen weer gevolgd worden. 

30 KM en 15 KM = volledig uitgepijld.

Wij denken dat we een mooie, uitdagende trailroute hebben gemaakt op alle afstanden. Hopelijk ervaren jullie dat ook zo. En dat horen we natuurlijk graag. Deel gerust je ervaring op social media. 

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top