amerongse berg trail winter 2023

Datum

zondag 15 januari 2023

Tijd

Gehele dag

Amerongse Berg Trail Winter 2023

Schrijf je nu in voor de Amerongse Berg Trail Winter 2023 over de Utrechtse Heuvelrug.

Amerongse Berg Trail

De bossen rond de Amerongse Berg zijn bijzonder. Een Eenzame Eik en vele oude bomen kenmerken dit gebied. Tijdens de Amerongse Berg Trail kun je vele hoogtemeters lopen. Er zijn vele single tracks en bospaden aangevuld met prachtige stukken heide. De Amerongse Berg Trail gaat door een mooi stuk natuur midden op de Utrechtse Heuvelrug.

De routes zijn afgestemd met de beheerders van het gebied. Een uitdagende trail waarbij je kuiten op de proef worden gesteld.

Meer informatie

De Amerongse Berg Trail routes gaan geheel door de Amerongse Staatsbossen. De Eenzame Eik en het hoogste punt van de Utrechtse Heuvelrug zitten natuurlijk in de route.

Het gebied kenmerkt zich door de afwisselende klimmetjes. er zijn historische paden en de bossen worden afgewisseld met heide. De oude lanen worden afgewisseld met speelse single tracks en beide routes hebben stevige hoogte meters te overwinnen.

Boshotel Overberg

De Amerongse Berg Trail heeft een start en finish bij Boshotel Overberg. Deelnemers lopen over een lange laan zo de Bossen in achter het Egel Meer en alle deelnemers komen uiteindelijk na een uitdagende ronde allemaal op het grasveld achter het Boshotel weer binnen bij de finish.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top