salomon sale deals

Salomon Sale

Salomon. Het merk ademt trailrunning en de schoenen als de Salomon Speedcross zijn natuurlijk niet weg te denken uit de trailrunscene. Hieronder de beste Salomon Sale deals voor komend seizoen.

De beste Salomon Sale

Salomon is een merk dat elke zes maanden met een nieuwe collectie komt. Vaak krijgen de schoenen dan een nieuwe kleur en regelmatig komt er een nieuw model uit. Zo is de befaamde Speedcross intussen bij model nummer 6 aangekomen. Dat wil niet zeggen als je nog ergens een goede Speedcross 5 kunt scoren voor een scherpe prijs, deze niet goed meer is. Voor sommige lopers zijn de updates van een nieuw model niet altijd een verbetering, dus dan kun je nog mooi één van je lievelingsschoenen aanschaffen.

Salomon Speedcross met korting

Misschien wel de meest verkochte en meest bekende trailrunschoen, de Salomon Speedcross. De SPEEDCROSS 6 behoeft geen introductie. Trouw aan zijn legendarische roots en trailstatus, is deze versie lichter met een nog krachtigere, gripvaste verbinding met de grond en een snellere afvoer van modder. Met een vernieuwd bovenwerk dat zowel functioneel als pittig is, plus klassiek SPEEDCROSS-comfort.

Online is de Speedcross 5 nog verkrijgbaar, maar ook de huidige Speedcross 6 is met bijna 50% korting te bestellen. De adviesverkoopprijs is 150 euro. De onderstaande deals konden we vinden:

Salomon Sense Ride met korting

Een andere parel uit het assortiment van Salomon is de Sense Ride. Wat breder dan de Speedcross en met iets kortere noppen. De ideale alleskunner voor op de trails. De SENSE RIDE 5, de superveelzijdige trailschoen voor alle omstandigheden, is perfect in zijn element op korte, snelle trailruns of ultra-afstanden. Een extreem comfortabele uitslover die zich aan een groot aantal terreinen aanpast. Deze schoen beschikt over een evenwichtige tussenzool voor demping en respons en een bovenwerk van Engineered Mesh met SensiFit™ voor een perfect afgestemde, comfortabele ondersteuning.

De Salomon Sense Ride 5 is intussen op de markt. Er zijn nog wel wat Sense Ride 4 modellen verkrijgbaar, maar ook de Sense Ride 5 is al in de reclame. De adviesverkoopprijs is 130 euro, maar ze gaan nu al met 50 euro korting.

Salomon Ultra Glide met korting

Voor het langere trailwerk kom je al snel bij de Ultra Glide van Salomon uit. ULTRA GLIDE 2 is een baanbrekende, ultradempende en veelzijdige trailschoen. Deze schoen past zich aan uiteenlopende terreinen en ondergronden aan, is comfortabel en licht voor lange afstanden en ideaal om de meest uiteenlopende plekken te verkennen, afhankelijk van waar je net zin in hebt. Perfect voor elke uitdaging en elke plek.

Intussen is de Ultra Glide 2 uit. De adviesprijs van deze schoen is 150 euro. De Ultra Glide 2 staat intussen voor minder dan 100 euro online. De Ultra Glide 1 zelfs voor ongeveer 80 euro.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?