TRAILRUN KALENDER

Bekijk hier alle trailruns in Nederland

Springendalloop 2023

Springendalloop 2023

Hij geldt inmiddels als een klassieker tussen alle andere loopwedstrijden in de regio: de traditionele Springendalloop van de Ootmarsumse Lopers Club. Zaterdag 11 november is het weer zover! De trouwe deelnemers weten wat ze deze dag kunnen verwachten: een prachtige loop door het vele natuurschoon van het Springendal in de herfsttooi.

Afstanden Springendalloop

Je kunt bij de Springendalloop meedoen aan de volgende afstanden:

  • Kilometer
  • Kilometer (voor wandelaars)
  • 10 Kilometer
  • 15 Kilometer

Details van deze trail

  • Springendalloop
  • Datum: 11 november 2023
  • Locatie: Ootmarsum, Overijssel
  • Inschrijven: via deze link.

Inschrijven Springendalloop

Meer informatie en inschrijven gaat bij de organisatie van dit evenement, via deze link.

Over het Springendal

Het Springendal, gelegen in de buurt van het charmante stadje Ootmarsum in Twente, Nederland, is een betoverend natuurgebied dat wordt gekoesterd om zijn schilderachtige schoonheid en natuurlijke diversiteit. Dit gebied staat bekend om zijn heldere beekjes, kabbelende beken en weelderige bossen, en wordt vaak aangeduid als "de tuin van Nederland."

Het Springendal biedt talloze wandelpaden die je meenemen door het prachtige landschap. Langs deze paden vind je rustieke bruggetjes en mooie uitzichtpunten. Het gebied is een paradijs voor wandelaars, natuurliefhebbers en vogelspotters.

Wat het Springendal extra bijzonder maakt, zijn de vele bronnen en beekjes die hier ontspringen. Het heldere water en de natuurlijke poelen zorgen voor een idyllische omgeving en zijn perfect voor verfrissende plonzen op warme zomerdagen.

Ootmarsum zelf is een historisch stadje met een rijke cultuur en kunsttraditie, en biedt de perfecte gelegenheid om de dag af te sluiten met een bezoek aan galerieën, musea en gezellige restaurants.

Kortom, het Springendal bij Ootmarsum is een toevluchtsoord van rust en natuurlijke schoonheid. Het biedt bezoekers de kans om te ontsnappen aan de drukte en te genieten van de serene pracht van de Nederlandse natuur.

--------------------

Onze complete kalender vind je hier. Mis je een evenement? Laat het dan weten via onze contactpagina en we voegen hem direct toe. Er zijn geen kosten aan verbonden. De informatie op deze pagina komt van het evenement. Let goed op, er kunnen soms wijzigingen opgetreden zijn. Ook voor details als exacte locatie en starttijden kun je het beste op de website van de organisatie kijken. 

Laat een reactie achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.