altra

Altra collectie lente zomer 2023

Al jaren loop ik onder andere op Altra. Ik heb al diverse trail running en road running schoenen van ze gehad. Voor komende lente en zomer zijn er zojuist wat frisse kleuren gelanceerd.

Altra collectie lente zomer 2023

In onderstaande matrix zie je alle modellen voor dit seizoen. We focussen ons natuurlijk alleen op de trail modellen.

altra shoe matrix ss23

Nieuwe Lone Peak

In de collectie trailschoenen is er slechts één nieuw model. Het vlaggenschip, de Lone Peak, is bij de zevende editie aangekomen. Wat is er anders? Eigenlijk niet zo heel veel. Het is meer een kleine update dat een echt nieuwe schoen. En zo hoort het ook, want het is een goed model.

De upper is vernieuwd en naadloos geworden. Persoonlijk vind ik de schoen er daarmee frisser uit zien. Verder zijn de noppen van de zool anders geworden en zouden nog net iets meer grip moeten geven.

De Lone Peak 6 is nu voor een hele goede prijs op te pikken, omdat de Lone Peak 7 net uit is. Nu via deze lk voor slechts 99,95.

Heren Trail collectie

Klik hier voor alle herenmodellen voor op de trails. Op volgorde van weinig naar veel demping.

altra

Dames Trail collectie

Klik hier voor alle damesmodellen voor op de trails. Ook hier op volgorde van weing demping naar veel demping.

Altra Road Running

Niet onze specialiteit, maar Altra maakt natuurlijk ook heerlijke road running schoenen. Loop zowel trails als road en zoek je een road-to-trail schoen, dan kun je het beste naar de Altra Outroad kijken. Zoek je een pure hardloopschoen voor op de weg van Altra? Dan kun je het beste hier even kijken.

Ben je op zoek naar een leuke trailrun? Bekijk dan onze complete trailrunkalender. Ben je op zoek naar geschikte schoenen, kleding, racevest of accessoires? Neem dan eens een kijkje bij Dutch Mud Men.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?