alle instinct trail drinkvesten

Alle Instinct Trail drinkvesten

De Instinct Trail Racevesten staan bekend om hun ruime mogelijkheden om het perfect af te stellen. Welke heb je nou nodig? We bekijken ze hieronder even allemaal. Op het einde vind je een handig overzicht met inhoud en gewicht.

Instinct PX

De Instinct PX 3.1 is ideaal als je het lichtste, minimalistische, comfortabele race vest wil, wat zonder schudden blijft zitten en toch alle trail essentials mee kan opbergen.

Weg of trail, van 1 uur, 20km of jouw volgende marathon.

De PX is de voorloper van een geheel nieuwe categorie, geen totaal vest noch drinkgordel

instinct px

Instinct Ambition

Minimalistisch, verfijnd en geoptimaliseerd. De koelste en lichtste manier om nog verder te gaan. Doelgericht en gemaakt om optimaal te presteren, de Ambition vergezelt je in bijna elke race van 10 tot 70 km. Perfect uitgebalanceerd en zo licht en comfortabel, dat je vergeet dat je een vest aan hebt.  

instinct ambition

Instinct Evolution

EVOLUTION (Evolutie): Het resultaat en de mogelijkheid tot het aanpassen aan een constant veranderende omgeving om te overtreffen, verbeteren en overleven.

Uniek voor InStinct afstelsysteem met een dubbele S elastisch afstel systeem met “auto lock.” Extreem hoog ademende eigenschappen zonder concessies te doen aan de stabiliteit van het vest. Het vest past zich naadloos aan op elk lichaam type. 

instinct evolution

Instinct X

De Instinct X biedt trailrunners van elk niveau de meest intelligente opslag, functie en veelzijdigheid die beschikbaar is. Ontdek fenomenale stabiliteit en comfort in elke situatie. Het ultieme Ultra afstand Racing-trainingsvest.

De NIEUWE standaard in extreme functionaliteit, toegankelijkheid en ergonomie.
Het unieke ontwerp volgt een van de hoofddoelen van Instinct; toegang tot de inhoud met het grootste gemak, alle benodigdheden binnen handbereik zonder ooit het vest af te doen tijdens het rennen.
Odat de X hoog op de rug “zit” biedt de X opmerkelijk veel comfort, stabiliteit en bewegingsvrijheid.
Of de voorkeur nu is een waterzak, soft flasks of bidons, de keuze is aan u.
Optimale positionering van zakken en verstel mogelijkheden zorgen voor natuurlijke, moeiteloze en intuïtieve toegang tot alles in en aan het vest.

Instinct Eklipse

Mocht 10 liter nog niet genoeg zijn dan is dit vest nog net twee liter groter. Daarnaast nog meer zakken. Dit vest heeft 11 normale zakken en 8 verborgen zakjes. Alles kan mee.

instinct eklipse

Instinct X8

Ultra afstanden, lange hikes, meerdaagse trails, woon/werk forensen, zeg het maar, met deze ultra lichte X8 heb je het juiste comfortabele racevest.

instinct x8

Instinct XX

Ongekend qua ontwerp, markeert de XX een nieuw begin voor diegenen die op zoek zijn naar de ideale oplossing voor meerdaagse trail ultra of hun volgende zelfvoorzienende avontuur.

Verbluffend in functie en veelzijdigheid, biedt het intuïtieve ontwerp van de XX gemakkelijke toegang tot de belangrijkste elementen in de meest kritieke omstandigheden. Extreme functionaliteit maakt aanpassing mogelijk in hoe uitrusting / kleding / voeding / hydratatie etc. kan worden gedragen.

De XX is qua volume flexibel en biedt intelligente, gesegmenteerde opslag.

instinct XX

Alle Instinct Drinkvesten overzicht

PXAmbitionEvolutionXEklipseX8XX
Inhoud (liters)3,1 L4,5 L7 L10 L12 L18 L24 L
Gewicht (gram)160 g190 g210 g297 g380 g546 g620 g
Softflasks2 x 6002 x 6002 x 6002 x 6002 x 6002 x 6002 x 600
Prijs84,95109,95129.95159,95174,95189,95224,95
BestellenBestelBestelBestelBestelBestelBestelBestel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
Start WhatsApp
1
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?